Підйом мальовничими карпатськими схилами до вівчарських господарств. Спостерігання за годуванням ягняток, фотографування з ними.
Туристи мають змогу насолодитися мелодійним звучанням дзвіночків та голосами овечок і пташок; скуштувати кулешу з бриндзею.
Доїзд здійснюється автобусом. Екскурсія триває 5-6 годин.
Спостерігання за доїнням овець, магією приготування високогірного сиру та вурди.
Туристи мають змогу помилуватися чудовими краєвидами, спробувати подоїти овечок та взяти участь у приготуванні вурди. А куштування кулеші з бриндзею, приправленої димком полонинської ватри, викличе задоволення, співмірні з мішленівськими!
Доїзд на полонину здійснюється позашляховиком.
Екскурсія триває весь день.
Проект «Створення музею гуцульської бриндзі в Рахові» реалізується в межах партнерської програми «Культура.Туризм. Регіони» Українського культурного фонду, Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ) та Офісу розвитку малого та середнього підприємництва (SME.DO ) при Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.
← Екскурсія «Один день у Румунії»
→