Маршрути «В гості до овечок»

0.00
 


Варіант 1. Березень-травень

Підйом мальовничими карпатськими схилами до вівчарських господарств. Спостерігання за годуванням ягняток, фотографування з ними.

Туристи мають змогу насолодитися мелодійним звучанням дзвіночків та голосами овечок і пташок; скуштувати кулешу з бриндзею.

Доїзд здійснюється автобусом. Екскурсія триває 5-6 годин.

Варіант 2. Травень-вересень

Спостерігання за доїнням овець, магією приготування високогірного сиру та вурди.

Туристи мають змогу помилуватися чудовими краєвидами, спробувати подоїти овечок та взяти участь у приготуванні вурди. А куштування кулеші з бриндзею, приправленої димком полонинської ватри, викличе задоволення, співмірні з мішленівськими!

Доїзд на полонину здійснюється позашляховиком.

Екскурсія триває весь день.

Проект «Створення музею гуцульської бриндзі в Рахові» реалізується в межах партнерської програми «Культура.Туризм. Регіони» Українського культурного фонду, Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ) та Офісу розвитку малого та середнього підприємництва (SME.DO ) при Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.